Een beoordeling van permanente laserontharing hasselt


Het grote voordeel van een CO2 fractional laser ten opzichte over een klassieke laser, kan zijn de zeer korte herstelperiode van 5 dagen. Tevens kan zijn de verzorging betrouwbaar en vanwege bijna iedereen bestemd.

De ALEX 755nm Een Alexandrite golflengte kan zijn ons beroemde in de aardbol betreffende een ontharing. Deze golflengte staat bekend teneinde zijn effectieve functie voor licht gekleurde en dunne haartjes. Behandelingen met conventionele Alexandrite lasersystemen zijn desalniettemin pijnlijk gebleken.

Het is daarom essentieel het u nagaat of die kliniek aangesloten kan zijn bij een ANBOS en staat weergegeven in een zoekfunctie aangaande de Haarstichting.

Het laser ontharen wordt door diverse zorgverzekeraars vergoed. Wensen zijn jouw begrijpen hetgeen je zorgverzekeraar ieder vergoed, belangstelling dit na!

Zodra jouw definitief verlost wilt bestaan met de haren op jouw bikinilijn dan is ons IPL thuisbehandeling vanwege jou niet passend.

• Bestemd vanwege alle huidtypen, ook donkere huidtypen mogen behandeld geraken betreffende de SHR; • Daar bestaan minder behandelingen nodig dan voor andere ontharingsmethoden; • In principe nauwelijks bijwerkingen; • Passend voor grotere oppervlakte; • Geen prikkeling van omliggende huid; - Door dit originele koelsysteem met een Sopranolaser is het bijna pijnloos; • Direct na de verzorging kan u uw werkzaamheden wederom hervatten; • Geschikt wegens heren en vrouwen.

We behouden gaarne rekening betreffende de eventuele werktijden, een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek kan zelfs ’s avonds en in het weekend.

Doch tevens heren welke relatief heel wat hoofdhaar hebben, op hun rug bijvoorbeeld, fantaseren ervan om voorgoed verlost te geraken met scheren, epileren of harsen. Voorspoedig biedt een hedendaagse technologieen mogelijkheden om definitief te ontharen. Een ieder bezit lichaamshaar

Ons mooie zachte huid voelt goed. Je zit echt in jouw vel en raakt altijd voorzien op dit onverwachte: een spontane zwempartij, een onvoorzien afspraakje…

Zo, allebei de wenkbrauwen bestaan gedaan. Dit is mijn mooiere wenkbrauw (ze bestaan ons weinig verschillend). Het liefst verlangen is je het ze er allebei precies zo uit gadeslaan!

Haartjes groeien cyclisch en mogen zichzelf in 3 fasen bevinden, Alleen haartjes in de groeifase mogen efficiã«nt behandeld worden omdat in deze periode regelrecht aanraking is tussen een haartjes en het haarzakje. Klik hier Dit is dus niet geoorloofd teneinde in één treatment alle haartjes in het behandelde gebied te vernietigen.

Tevens nemen we een contra-indicaties vanwege een treatment betreffende u dan ook via waardoor wij er absoluut met zijn dat wij u veilig kunnen behandelen.

Een behandelde haren zitten los in een haarschacht en blijven er alsnog enige dagen tot weken op hun plek zitten.

Rood, wit en grijs hoofdhaar kan zijn heel wat lastiger te behandelen met laser/ipl. Het mag geraken behandeld via middel betreffende elektrische ontharing. Voor die werkwijze is u haartje voor haartje onthaard. Dit kan zijn intensief doch effectief. Voor advies over de indicatie kan u dan ook ons vrijblijvende intake plannen bij onze huidtherapeute.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een beoordeling van permanente laserontharing hasselt”

Leave a Reply

Gravatar